Dit is de Road Show.

Boek geen vakantie, want ons resort gaat weer tijdens de Tilburgse kermis weer wagenwijd open! Noem het Tilburchissos, Til Del Burg of Tilbiza. Pure verwennerij door de grootste hostings van ons land. Suikerspin in je linkerhand en een pilsje in je rechterhand, beter kan toch niet? Een feestmarathon! 3 dagen lang maximale escalatie in de spoorzone!

Datum

De Road Show vindt dit jaar plaatst op 21, 22 en 24 Juli

Na weer een mega geslaagde editie met jullie afgelopen jaar staat er weer een nieuwe editie van de Road Show klaar. Ook dit jaar hebben we weer alles uit de kast gehaald om voor een onvergetelijke ervaring te zorgen. In een ander jasje dan vorig jaar. Dit jaar zal het plaats vinden op 21, 22 en 24 Juli. 

Openingstijden

VRIJDAG 21 JULI
19:00 - 01.00
ZATERDAG 22 JULI
19:00 - 02.00


(ROZE) MAANDAG 24 JULI
15:00 - 01.00


Locatie

De Road Show is in de Tilburgse Spoorzone tijdens de Tilburgse kermis. 

Wat moet ik nou precies doen vooraf aan het evenement om binnen te komen?

  • Toon je ID en laat je festivalticket scannen.


Bereikbaarheid

De Road Show is tijdens de Tilburgse kermis, de hele binnenstad staat vol attracties! Daarom is ons festival het makkelijkst te bereiken te voet of met het openbaar vervoer (het festivalterrein is 3 minuten lopen vanaf het station).

Meer weten over de bereikbaarheid van de binnenstad tijdens de Tilburgse kermis, check https://detilburgsekermis.nl/bereikbaarheid/.

Minimale leeftijd

De minimale leeftijd is 18 jaar, hierop worden geen uitzonderingen gemaakt. Legitimatie in de vorm van een geldige ID-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht.


Is de Road Show gratis toegankelijk?

Om toegang te krijgen tot de Road Show heb je op 21 en 22 juli een ticket nodig!

Op Roze maandag - 24 juli - is het terrein gratis toegankelijk.

Waar kan ik tickets kopen?

Kunnen de tickets mobiel gescand worden?

Ja, dat kan zeker! Je entreeticket scannen we vanaf je telefoon.

Kan ik ook eten bestellen tijdens de Road Show?

Maar natuurlijk! Eat your heart out zouden we bijna willen zeggen.

Is Road Show Festival rolstoelvriendelijk?

De Road Show is rolstoelvriendelijk, al zijn we vaak vriendelijker tegen de persoon in de rolstoel dan tegen de rolstoel zelf.

Met een rolstoel het festivalterrein betreden kan via de achterzijde van het terrein, via de nooduitgang bij Stoom013 / De Hall of Fame.

Ik wil graag een dagje komen vrijwilligen of stage komen lopen, kan dat?

Natuurlijk maat! Stuur even een mailtje naar info@roadshowfestival.nl.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Staat het antwoord op je vraag er écht niet tussen? Contact ons via info@roadshowfestival.nl

Onze huisregels

Om je bezoek en dat van andere gasten zo aangenaam mogelijk te maken, hanteren wij onderstaande huisregels. Wij vertrouwen op je begrip en gaan er vanuit dat je deze huisregels naleeft.

  • De minimale leeftijd is 18 jaar, hierop worden geen uitzonderingen gemaakt. Legitimatie in de vorm van een geldige ID-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht.
  • Wie zich hinderlijk en/of aanstootgevend gedraagt, krijgt één waarschuwing. Bij herhaling zullen we je de toegang tot het terrein ontzeggen. Je krijgt je ticket of eventuele bestellingen niet vergoed. 
  • Verdovende middelen zijn absoluut taboe! Het in bezit hebben, gebruiken of verhandelen van verdovende zullen wij dus niet tolereren.
  • Glaasje teveel op? De toegang tot Roadshow kan je geweigerd worden wanneer je (te) aangeschoten of dronken bent.
  • Het gebruik van zelf meegebracht eten en drinken is niet toegestaan. We hebben genoeg lekkers op onze menukaart staan!
  • Voedselallergie kan enorm vervelend zijn. Laat het ons weten. We informeren je graag over onze menukaart.
  • We bezorgen jullie graag een heerlijk feest. Volg de aanwijzingen van ons personeel te allen tijde op om te zorgen dat we dit kunnen blijven doen!
  • Als je ons festivalterrein betreed geef je ons automatisch toestemming om je te filmen of te fotograferen. Dit beeldmateriaal kan ingezet worden voor promotionele doeleinden zoals het promoten van soortgelijke feesten of festivals, of opvolgende edities. Daarnaast waken wij, de beveiliging en de politie door middel van cameratoezicht over uw en onze eigendommen en veiligheid.
  • Het is niet toegestaan om je eigen evenementen te promoten tijdens de Road Show. Tijdens en op de gehele kermis geldt tevens een flyerverbod.

Wat is het programma?

Eerder stonden er al de bekende clubconcepten zoals Rewind, Disco Snolly en Smerrig, maar ook toffe acts als Bizzey, Freddy Moreira en Donnie. Ook dit jaar zullen de artiesten er weer voor zorgen dat de dansvloer warm blijft en heupjes los worden gegooid. De line-up voor dit jaar maakt de organisatie later bekend. 

Ik wil graag komen helpen, mag dat?

Wat heerlijk dat jij deze vraag open klikt, je bent van harte welkom!


We kunnen een knappe kop en wapperende handjes zoals die van jou goed gebruiken om ook deze editie weer tot een succes te maken.


We zoeken onder andere hulp bij:

- Het decoteam- Opbouw/afbouw

- Ticketscannen

- De horeca


Inschrijven kan t/m 3 juli 2023. De roosters maken we bekend vóór 10 juli 2023.


Voor vragen stuur een mailtje naar: roadshow@ubuntu-tribe.nl