Dit is de Desperados Back on the Road Show.

Doordat we eindelijk weer mogen heten we dit jaar ‘Back on the Road Show’. Dit jaar is de Desperados Back on the Road Show in een aangepaste vorm. Maar liefst 8 dagen lang feest in de Koepelhal in Tilburg. Een geplaceerd evenement met vaste zitplaatsen en maar liefst 1000 bezoekers die de avond van hun leven gaan beleven.

Is de Desperados Back on the Road Show een evenement met vaste zitplaatsen?

Ja! Evenementen zonder vaste zitplaatsen zijn tot in elk geval 14 augustus niet toegestaan. Om deze reden is de Desperados Back on the Road Show dit jaar in een aangepaste vorm.

Is de Desperados Back on the Road Show een ‘testen voor toegang’ evenement?

Ja! Voor de Desperados Back on the Road Show heeft u een Covid Certificaat (QR-code) nodig, die u kunt aanmaken met uw DigiD in de CoronaCheck-app als u:

 • In het bezit bent van een (volledig) vaccinatiebewijs;
 • Bewijs dat je hersteld bent van COVID;
 • Een negatief testresultaat hebben.

* Meer informatie over de certificaten en de negatieve testresultaten vindt u onder kopje ‘belangrijk’.

Datum

De Desperados Back on the Road Show vindt dit jaar plaatst van 16 t/m 18 & 23 t/m 24 juli.

Openingstijden

VR 16 JULI | 19.00 - 00.00
ZA 17 JULI | 19.00 - 00.00
ZO 18 JULI | 18.00 - 23.00

VR 23 JULI | 19.00 - 00.00
ZA 24 JULI | 19.00 - 00.00Locatie

Desperados Back on the Road Show is in de Tilburgse Spoorzone tijdens de Tilburgse kermis. De ingang is achter Hall of Fame, bij Stoom013.

Belangrijk over coronaregels

 • Tot de ingang van de Desperados Back on the Road Show gelden de basisregels van het RIVM. Houd dus 1,5m afstand van elkaar en draag een mondkapje wanneer dit niet mogelijk is. Bijvoorbeeld in de wachtrij bij de ingang. Zodra je QR-code is gecontroleerd in de CoronaCheck app, kan het mondkapje af.
 • Download de CoronaMelder, voor een efficiënt bron- en contactonderzoek na het festival.
 • Ben je Nederlands en volledig gevaccineerd? CoronaCheck heeft een link met het RIVM en de GGD. Log in met uw DigiD en de gegevens worden automatisch en direct opgehaald en in de app geplaatst. Mensen kunnen vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd met Pfizer, Moderna of AstraZeneca of na de eerste vaccinatie met Janssen hun vaccinatiebewijs laten maken.
  Meer info check: https://bit.ly/rijksoverheid_vaccinatiebewijs
 • Heeft u bij de GGD een positieve PCR-coronatest gehad die niet ouder is dan 180 dagen? En niet korter dan 12 dagen? Dan geeft de GGD een digitaal herstelcertificaat af. Meer info check: https://bit.ly/rijksoverheid_herstelbewijs
 • Bent u nog niet (volledig) gevaccineerd? Laat je testen via 'Testen voor Toegang' en zet je negatieve testresultaat om naar een Digitaal Corona Certificaat (DCC) in de CoronaCheck-App. U ontvangt de testuitslag binnen een uur. Je moet je binnen 24 uur voorafgaand aan het evenement laten testen bij een aangesloten testaanbieder, geboekt via ‘Testen voor Toegang. Het is niet mogelijk om dit via de GGD of een andere keuringsinstelling te doen. 
 • Heeft u geen smartphone? Of wilt u uw coronabewijs liever op papier? Of gaat u naar een activiteit met mensen zonder app? Dan kunt u het coronabewijs voor uzelf of de kinderen ook uitprinten via de website CoronaCheck.nl. U kunt in de app maximaal 1 coronabewijs per persoon laten zien.

Wat moet ik nou precies doen vooraf aan het evenement om binnen te komen?

 • Download de CoronaCheck-app of bezoek CoronaCheck.nl
 • Download de CoronaMelder-app
 • Upload het Corona Certificaat in de CoronaCheck-app
 • Neem een mondkapje mee voor de wachtrij bij de ingang de Back on the Road Show.
 • Laat ze je Corona Certificaat (QR-code in app) scannen bij de ingang.
 • Toon je ID en laat je festivalticket scannen.


Bereikbaarheid

Desperados Back on the Road Show is tijdens de Tilburgse kermis, de hele binnenstad staat vol attracties! Daarom is ons festival het makkelijkst te bereiken te voet of met het openbaar vervoer (het festivalterrein is 3 minuten lopen vanaf het station).

Meer weten over de bereikbaarheid van de binnenstad tijdens de Tilburgse kermis, check https://detilburgsekermis.nl/bereikbaarheid/.

De ingang is achter de Hall of Fame bij Stoom013 in de buurt. Loop dus om de Koepelhal heen.

Minimale leeftijd

De minimale leeftijd is 18 jaar, hierop worden geen uitzonderingen gemaakt. Legitimatie in de vorm van een geldige ID-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht.


Is de Desperados Back on the Road Show gratis toegankelijk?

Om toegang te krijgen tot de Desperados Back on the Road Show heb je een ticket nodig!

Wat voor tickets kan ik bestellen?

Er is keus uit vier-, zes-, en achtpersoonstafels. Je koopt als tafel samen een ticket en dit geldt als toegangsbewijs voor jullie allemaal. Ben je met meer dan 8? Koop dan meerdere tickets en zorg dat je er op tijd bent zodat je gegarandeerd bent van tafeltjes dicht bij elkaar.

Kunnen we met een grote groep komen?

Jazeker! Let op: we bieden enkel vier-, zes-, en achtpersoonstafels. Ben je met meer dan acht? Koop dan meerdere tafels. Ben je bijvoorbeeld met twaalf personen? Koop dan twee keer een zespersoons tafel of één keer een achtpersoonstafel en één keer een vierpersoonstafel. Zorg dat je er met zoveel mogelijk personen tegelijk en op tijd bent zodat je gegarandeerd bent van tafeltjes dicht bij elkaar.

Wat kost een ticket?

Een ticket voor de Desperados Back on the Road Show kost €15,- P.P. Per dag (exclusief €2,50 servicekosten).

Waar kan ik tickets kopen?

Scoor NU je tickets!

Kunnen de tickets mobiel gescand worden?

Ja, dat kan zeker! Je entreeticket scannen we vanaf je telefoon.

Ik kan mijn e-ticket niet vinden in mijn mailbox.

Geen zorgen! Vraag je tickets op via onze ticketprovider Eventix

Personalisatie

Voor de Desperados Back on the Road Show is het personaliseren van festivaltickets is verplicht. Na het bestellen van een festivalticket ontvang je een bevestigingsmail waarin we je vragen om je persoonsgegevens aan je ticket te koppelen.

Opnieuw personaliseren

Als de door u ingevoerde personalisatiegegevens onjuist of verouderd zijn, kunt u deze voor een kleine vergoeding van €1 laten wijzigen door onze ticketprovider Eventix. Een ticket wordt dan ingewisseld voor een volledig nieuw ticket, met een nieuwe en unieke QR-code, waardoor er geen risico op fraude bestaat: eventix via Het veranderen van reeds gepersonaliseerde ticket is mogelijk via onze ticketprovider Eventix

Wanneer wordt het programma bekendgemaakt?

Het volledige programma is inmiddels bekendgemaakt. Check de line-up hier.

Kan ik ook eten bestellen tijdens de Desperados Back on The Road Show?

Maar natuurlijk! Eat your heart out zouden we bijna willen zeggen.
We hebben loaded nacho's, frietjes, sushi en borrelplanken.

Betaalsysteem

Zin in een hapje en een drankje? Sit back & relax! Scan met je telefoon de QR-code op je tafel, kies online je favoriete drankjes en gerechten, betaal via iDEAL en we brengen de bestelling naar je toe! Handig en COVID-19 proof! 

Mogen we zelf een tafel kiezen?

We delen de tafels chronologisch in, wie als eerste komt heeft de beste plaatsen.

Wat voor tafels zijn er?

In verband met de COVID-19 maatregelen bieden we enkel vier-, zes- en achtpersoonstafels aan.

Is Desperados Road Show Festival rolstoelvriendelijk?

Desperados back on the Road Show is rolstoelvriendelijk.

Ik wil graag een dagje komen vrijwilligen of stage komen lopen, kan dat?

Natuurlijk maat! Stuur even een mailtje naar info@roadshowfestival.nl.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Staat het antwoord op je vraag er écht niet tussen? Contact ons via info@roadshowfestival.nl

COVID-19 maatregelen

We creëren voor alle bezoekers een veilige omgeving om in samen te komen en daarom hanteren we de maatregelen van het RIVM:

 • Koorts of verkoudheidsklachten? Blijf thuis, we zien je graag een andere keer!
 • Iedere bezoeker wordt op gepaste afstand ontvangen. Bij ontvangst worden de huisregels uitgelegd en wordt er een korte gezondheidscheck bij iedere bezoeker uitgevoerd.
 • 1,5 meter afstand houden is verplicht.
 • Handen worden gedesinfecteerd bij binnenkomst, een frisse start!
 • De online bezoekersregistratie wordt ingevuld zodat we iedereen kunnen contacteren, mocht dit nodig zijn.
 • Iedereen heeft een vaste zitplek, je gaat hier enkel van weg voor een toiletbezoek.
 • De looppaden zijn ruim opgesteld zodat er op gepaste afstand kan worden gelopen.
 • Onze dames- en herentoiletten zijn apart van elkaar en worden regelmatig gereinigd. Ook is er desinfectiegel aanwezig.
 • We werken met een systeem waarbij je bestellingen doorgeeft met een QR-code. Handig en COVID-19 proof!
 • Alle tafels worden na gebruik schoongemaakt voor de volgende bezoeker

Onze huisregels

Om je bezoek en dat van andere gasten zo aangenaam mogelijk te maken, hanteren wij onderstaande huisregels. Wij vertrouwen op je begrip en gaan er vanuit dat je deze huisregels naleeft.

 • Ben je verkouden of heb je ziekteverschijnselen? Ontzettend balen, maar dan zien we je graag op een ander moment terug. Stay home!
 • Tof dat jullie er zijn! Na een korte gezondheidscheck, het desinfecteren van jullie handen en het invullen van de bezoekersregistratie mogen jullie een fijn tafeltje uitzoeken!
 • Zin in een hapje en een drankje? Sit back & relax! Scan met je telefoon de QR-code op je tafel, kies online je favoriete drankjes en gerechten, betaal via Ideal en we brengen de bestelling naar je toe! Handig en COVID-19 proof!
 • Iedereen heeft een vaste zitplek, je gaat hier enkel van weg voor een toiletbezoek. Vergeet je handen niet extra goed te wassen na elk toiletbezoek. In deze tijd extra belangrijk!
 • De minimale leeftijd is 18 jaar, hierop worden geen uitzonderingen gemaakt. Legitimatie in de vorm van een geldige ID-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht.
 • Wie zich hinderlijk en/of aanstootgevend gedraagt, krijgt één waarschuwing. Bij herhaling zullen we je de toegang tot het terrein ontzeggen. Je krijgt je ticket of eventuele bestellingen niet vergoed. De ontzegging kan tevens gelden voor de complete tafel.
 • Verdovende middelen zijn absoluut taboe! Het in bezit hebben, gebruiken of verhandelen van verdovende zullen wij dus niet tolereren.
 • Glaasje teveel op? De toegang tot Roadshow kan je geweigerd worden wanneer je aangeschoten of dronken bent.
 • Het gebruik van zelf meegebracht eten en drinken is niet toegestaan. We hebben genoeg lekkers op onze menukaart staan!
 • Voedselallergie kan enorm vervelend zijn. Laat het ons weten. We informeren je graag over onze menukaart.
 • We bezorgen jullie graag een heerlijk feest. Volg de aanwijzingen van ons personeel te allen tijde op om te zorgen dat we dit kunnen blijven doen!
 • Als je ons festivalterrein betreed geef je ons automatisch toestemming om je te filmen of te fotograferen. Dit beeldmateriaal kan ingezet worden voor promotionele doeleinden zoals het promoten van soortgelijke feesten of festivals, of opvolgende edities. Daarnaast waken wij, de beveiliging en de politie door middel van cameratoezicht over uw en onze eigendommen en veiligheid.
 • Het is niet toegestaan om je eigen evenementen te promoten tijdens de Desperados Roadshow. Tijdens en op de gehele kermis geldt tevens een flyerverbod.

Ik ben positief getest en kan nu niet komen, wat nu?

Helaas bieden wij geen compensatie of refunds voor positieve tests.